Trial mukana SM-viikolla ja suorana TV2

Valvoja: asakaril

Trial mukana SM-viikolla ja suorana TV2

ViestiKirjoittaja jaris » 22.01.2016 16:09

Moron kaikki,

SM-viikko kerää Tampereen Messu ja Urheilukeskukseen yli 20 lajin SM-kilpailut yhtenä viikonloppuna 12.-14.2.2016

YLE lähettää kunkin lajin finaalin suorana lähetyksenä TV2:lta.

Mukana on myös trial, Biketrial SM Indoor kilpailut järjestetään su 14.2.2016, alkukilpailut klo 15.00-17.30 ja finaali klo 18.05-18.50.
Ajamaan on kutsuttu A ja Elit luokan kilpailijat, alkukilpailussa on luvassa helpotetut jaksot, ja finaaliin karsiutuu neljä parasta ajajaa.

Kaikki tervetuloa katsomaan trial-pyöräilyä Tampereen Messu ja Urheilukeskukseen, tai jos on estynyt tulemaan paikalle, niin TV kannattaa virittää kakkoskanavalle klo 18.05 alkaen.

Tulemalla paikalle näkee samalla käynnillä monen muunkin lajin SM kisat.

Lisätietoa:
www.tretrial.eu
www.sm-viikko.fi
jaris
 
Viestit: 129
Liittynyt: 26.07.2010 13:22

Re: Trial mukana SM-viikolla ja suorana TV2

ViestiKirjoittaja jaris » 11.02.2016 15:53

Moikka kaikki,

Kaikki tervetuloa seuraamaan trial-pyöräilyn kisoja TAmpereen Messu ja urheilukeskukseen sunnuntaina 14.2
alkukisa 15.00-17.30
Finaali, josta suora TV2 lähetys klo 18.00-19.00

Lähetys nähtävissä myös:

http://areena.yle.fi/1-3125756
jaris
 
Viestit: 129
Liittynyt: 26.07.2010 13:22

Re: Trial mukana SM-viikolla ja suorana TV2

ViestiKirjoittaja jaris » 15.02.2016 12:59

SM-viikko huipentui trial-pyöräilyn SM-kilpailuun.

Suomen Pyöräilyunioni järjesti yhdessä Tampereen Pyörä-Pojat ry:n kanssa Tampereen Urheilu ja Messukeskuksessa 14.2.2016 SM-viikon yhteydessä trial-pyöräilyn SM-kilpailun.

Ja huikean jännittävä kilpailusta tulikin.

Alkukilpailusta finaaliin tiensä olivat raivanneet neljä parasta, Antti Jukarainen, Aleksi Sulkanen, Ilkka Nikunen ja Mikko Siren, kaikki Tampereen Pyörä-Poikien ajureita.

Kilpailun alkuvaiheessa osaa ajureita saattoi hieman jännittää ajo suorassa TV-lähetyksessä, mutta kun kisa pääsi vauhtiin, nähtiin aivan huikeita ajosuorituksia, joista ei myöskään dramatiikkaa puuttunut.

Kilpailun toisen jakson keskivaiheilla Ilkka Nikunen hyppäsi alastulon hieman vinoon, ja etuvanne vääntyi kieroksi. Ilkka ei antanut periksi, nosti ajoasennon pelkän takapyörän varaan, muutaman tukikosketuksen avittaman selvitti itsensä jakson lopussa olevalle yli 2 metrin korkuiselle esteelle, josta tulisi hypätä alas maahan ja maaliviivan yli. Ei helppo hyppy ehjällä pyörällä, ja nyt Ilkka päätti yrittää sitä etuvanne soikeana. Ja Ilkka onnistui, hän pääsi hyppäämään pelkällä takapyörällä maaliviivan yli, ja kaatui sarvien yli vasta maalin jälkeen. Huikea suoritus. Nopean eturenkaan vaihdon jälkeen Ilkka pääsi jatkamaan kisaa.

Neljänneltä sijalta finaaliin lähtenyt Mikko Siren paransi ajoaan kohti loppua, ja pystyi onnistuneilla nollasuorituksillaan nousemaan Ilkka Nikusen ohi kolmanneksi.

Varsinainen jännityskamppailu käytiin voitosta.

Antti Jukarainen oli ajanut täydellisen, virheettömän alkukilpailun ja starttasi finaaliin puhtaalta pöydältä. Hallitseva Suomenmestari Aleksi Sulkanen lähti finaaliin toisena, ja jonka seurauksena hän sai finaaliin yhden virhepisteen pohjalle.

Kilpailun ensimmäisillä jaksoilla Antti kiristi etumatkaansa, kun Aleksi joutui ottamaan pari pientä virhettä. Neljännellä jaksolla tilanne kääntyi Aleksin eduksi, kun Antti menetti tasapainonsa hypätessään korkeille dumpperin renkaille, ja sai siltä jaksolta täydet viisi pistettä. Aleksi siirtyi kilpailun johtoon.

Aleksin ajovuoro oli viimeisellä jaksolla ennen Anttia. Aleksin hyppy jakson aloituskiville jäi hieman vajaaksi, ja hän sai kaksi virhettä. Tilanne oli Aleksin ajon jälkeen tasan. Antti tiesi viimeiselle jaksolle lähtiessään, että kulta olisi hänen, jos ajo olisi virheetön. Antti suoritti kisan ensimmäisen hypyn virheettä, toisessa hypyssä horjahti, mutta sai kun saikin pidettyä jalat polkimilla ilman virheitä, tämä näkyi hänen kasvoiltaan, sillä hän tiesi, että loppuhypyt ovat helpompia, ja varmalla ajolla pääsisi maaliin ilman virheitä, niin kuin tapahtuikin, ja Antti Jukarainen voitti, ja sai pukea mestarin paidan päälleen.

Onnittelut Antille, ja kaikille kilpailijoille huikean jännittävästä trial-kilpailusta.

Kisan tiivistelmävideo:
http://yle.fi/urheilu/trial-pyoraily_ta ... ta/8672767

trial-kommentaattorina lähetyksessä kuullaan Olli Sinivaaraa.

tulokset
http://www.tretrial.eu/fi/halli-sm-2016/tulokset
jaris
 
Viestit: 129
Liittynyt: 26.07.2010 13:22


Paluu Kilpailut ja kruisit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron